donderdag, 1 juni, 2023

Live Blog – Praat hier mee over 5G en de klachten nu 5G geactiveerd is

In 2020 zijn opnieuw mensen en kinderen die deze klachten hebben.

1 Hoofdpijn, toenemende druk of dreun of golf in hoofd, brainwave-gevoel, duizelig
2 Oorsuizingen of piepen, fluiten, gebrom in oren, lichte doofheid
3 Trekken van gezichtsspieren, overige spieren, pijn in gewrichten
4 Concentratieverlies, geen focus meer, vergeetachtigheid, verlies korte termijn geheugen, leerstoornissen, niet helder kunnen denken, problemen met spreken
5 Energie vliegt weg, futloos, zombiegedrag, apathisch, dodelijke vermoeidheid, ineen zakken
6 ADHD-gedrag, hyperactief, ongecontroleerd, stress
7 Nervositeit, onrust, angstig worden, vluchtgedrag
8 Prikkelbaar gedrag, agressief
9 Huidallergie, eczeem, gevoel van “zonverbrande” huid
10 Opwarming gezichtshuid, droge mond, pijnlijke tong
11 Overgevoeligheid voor harde en scherpe geluiden, licht, (chemische) stoffen en geuren
12 Jeuk in haar, vet haar
13 Rode ogen, verslechtering zicht, gevoel van druk in ogen
14 Slapeloosheid, of juist extreme slaapdrang
15 Verhoogde bloeddruk, versnelde hartslag, hartritmestoornissen
16 In “brand staan” van gehele lichaam, vooral ’s nachts na overbelasting overdags
17 Blijvend griep- of verkoudheidgevoel, koude voeten, huiverigheid, gezwollen oogleden, loopneus, gezwollen slijmvliezen in keel en neus
18 Problemen met vruchtbaarheid, hormoonhuishouding
19 Persoonlijkheidsverandering, verandering in gedrag, afgesloten voelen van buitenwereld, sociale isolatie, depressieve gevoelens, suïcidaal gedrag, zelfmoord
20 Veranderingen in hersen/bloed barrière, waardoor hersenen aangetast kunnen worden
21 Aantasting immuunsysteem (o.a. méér bij zieken, ouderen, Lyme, ME)
22 DNA-schade in cellen: gezwellen, kankers en tumoren
23 Veranderde eiwitsynthese, verstoorde hormoonproductie (Melatonine, Serotine, Stresshormoon, toenemend aantal opvliegers in overgang),
24 Toenemende gevoeligheid voor steeds meer verschillende stralingsbronnen, licht (CPLD), geuren van chemische stoffen (MCS), voedsel (voedselallergie), hooikoorts
25 Combinatie van klachten, als een syndroom: Chronische Vermoeidheidssyndroom (CVS of ME), Fybromyalgie en burn-out. Maar ook aanwijzingen naar Epilepsie, Alzheimer, Dementie.

Praat hieronder mee over de klachten die u ervaart, Meet ook met een EMF meter Bijv. via een app op je telefoon de straling in uw buurt. Vermeld hieronder welke straling u meet en in welke woonplaats.

5 1 vote
Article Rating
Abonneer
Abonneren op
18 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tinus
Tinus
3 jaren geleden

Last van droge lippen en sinds kort in de avond vage hoofdpijn

Woon Alphen aan den rijn en de emf meter staat vaak op rond de 50

Michiel Bosscher
Michiel Bosscher
3 jaren geleden

Elektro magnetische straling en de invloed op het menselijk lichaam uit de reguliere nieuws uitzending komt altijd het geluid dat het bij telefoon gaat om niet ioniserende straling en dat niet gevaarlijk is. Deze propaganda moet een keer ophouden want deze test zegt helemaal niets De meting die wordt gehanteerd is, dat het lichaam niet meer dan 1 graad plaatselijk opwarmt. elektro mechanische straling is eigenlijk in alle vormen potentieel gevaarlijk, omdat de mens een bio elektrische levensvorm is. om maar een simpel voorbeeld te noemen onze spieren worden door ons zenuwstelsel met elektrische signalen aangestuurd. Nu is het grootste… Lees verder »

Melissa
Melissa
3 jaren geleden

ik word sindskort tijd steeds rond 2 uur wakker, en voel me dan erg beroerd, lichte pijn in spieren en oorsuizen etc. Nou heb ik begrepen dat er vaak s nachts rond bepaal tijdstippen wordt getest met 5G en 4g+

Cor
Cor
Reply to  Melissa
3 jaren geleden

Heb je wel eens van het nocebo-effect gehoord? Want daar lijden jullie duidelijk aan. De 5G nu pas in gebruik wordt heeft namelijk dezelfde frequentie als bij 4G met een veel lager vermogen.

jacobus
jacobus
Reply to  Cor
3 jaren geleden

is niet waar, op sommige plekken stralen ze meer uit en dat is al langer dan vodafone 5G aanbied,

Cor
Cor
Reply to  jacobus
3 jaren geleden

Zo Jacobus, waar zijn die ‘sommige’ plekken dan? Feiten s.v.p. niet zomaar iets roepen. Al die mensen die last hebben van straling komt door het NOCEBO effect. Dat is rot voor die mensen want ze hebben echt klachten maar dat komt omdat ze denken dat ze last hebben van G5. Waarschijnlijk hebben ze wel een mobieltje (nog G4, die veel meer straalt), wifi in huis enz.

Cor
Cor
Reply to  Melissa
3 jaren geleden

Hallo Melissa, lees eens goed dit artikel dan snap je misschien waardoor je klachten worden veroorzaakt.
https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Elektrohypersensitiviteit#cite_note-0

Bo
Bo
Reply to  Cor
2 jaren geleden

Ik heb last van 4G straling en je kunt bij antennebureau zien dat ze die de afgelopen periode ook harder hebben gezet. Dus veel mensen hebben al last van die 4G en die 5G komt er alleen maar extra bij. Ik snap trouwens niet wat je hier doet op deze site, laat mensen gewoon in hun waarde!

Cor
Cor
Reply to  Bo
2 jaren geleden

Heb je wel eens gehoord van NOCEBO? Dat lijd je duidelijk aan. Verdiep je er maar eens in en ga, als nodig naar een psychiater.

Cor
Cor
Reply to  Bo
2 jaren geleden

Beste Bo, Ik zit op deze site omdat ik het erg vindt dat er idioten zijn die zendmasten in de fik zetten. Indirect moet ik daar aan mee betalen. Die idioten kijken teveel naar dit soort sites en daarmee aangemoedigd worden om die masten te vernielen. Zij zijn rijp voor de Pieter Baan Centrum.

Naam
Naam
Reply to  Cor
2 jaren geleden

Echt hè. Stelletje covidiots.

XerneO
XerneO
3 jaren geleden

https://www.speedtest.net/ookla-5g-map 1100 5G punten tijdens lockdown geplaats in nederland 2.000 % meer als onze duitse buren , zoomt u in en zie de vergelijking met de grootste corona haarden (zie onderzoek maurice de hond)
verklaring voor het makke gedrag nederlanders? waar in frankrijk en duitsland spontane demonstraties en verzet gepleegd word?
bereid u goed voor op de herfst mensen!

Naam
Naam
Reply to  XerneO
2 jaren geleden

Doe ik! Zo even een warme jas kopen!

Bedankt voor de tip.

Bo
Bo
2 jaren geleden

Sinds eind oktober 2019, last van zware brom in mijn hoofd en geeft het gevoel alsof mijn lichaam continue onder stroom staat. Geeft spanning in mijn lichaam, ongecontroleerde spierspanningen, nare tintelingen in ledematen en neus. Deze nare energie zet aan om iets te moeten doen, terwijl je moe bent en wil gaan slapen. Hartkloppingen, slapeloosheid, stress, niet goed kunnen nadenken, slecht geheugen en concentratie, eczeem onder mijn linker oog en sinds maart 2020 eczeem boven mijn linkeroog en ontzettend droge mond erbij gekregen tot zelfs pijnlijk gevoel van het samentrekken. Continue vieze smaak in mond en pijn aan de punt… Lees verder »

Zuiderbuur
Zuiderbuur
2 jaren geleden

Hi,

Ik heb eigenlijk nergens last van. Mijn kantoor zit niet meer dan 100 meter van een 5G mast maar ervaar geen van de klachten.

Een tijdje terug was ik wel wat futloos maar dat komt volgens mij gewoon doordat ik weinig variatie had in mijn dag door quarantaine. Ben wat vaker gaan wandelen gedurende de dag, dat hielp wel. Hopelijk wordt het snel beter weer dat ik er ook met de fiets op uit kan.

Welkom Terug!

Log hieronder in op uw account

Maak een nieuw Account

Vul de onderstaande formulieren in om te registreren

*By registering into our website, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Haal uw wachtwoord op

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Translate »
18
0
Geef hier jouw reactie op dit bericht. x