Site pictogram TelegramNL Nieuws | De Website Voor Wakker Nederland

Nederland één van de eerste 15 landen die digitaal gezondheidspaspoort invoert

Covidpass
Listen to this article

Binnenkort geen toegang meer tot werk, openbaar vervoer en publieke gebouwen als je geen COVI-pas hebt, die je pas krijgt als je bent getest, je vingerafdruk of gezichtsscan hebt gegeven, en (vanaf volgend jaar) mogelijk ook als je het corona vaccin hebt gehaald.

De meeste mensen weigeren nog altijd onder ogen te zien wat er gaande is en wat er onherroepelijk gaat komen, en dat is juist een van de belangrijkste redenen waarom het er zo snel en vrijwel zonder tegenstand kan worden doorgedrukt. Twee Britse bedrijven hebben een digitaal gezondheidspaspoort ontwikkeld, dat al vanaf volgende week aan tenminste 15 landen zal worden geleverd. Eén van deze landen is Nederland. Deze ‘COVI-pas’ geeft je toegang tot je werk en het openbaar vervoer, en wordt alleen verstrekt als je je op Covid-19 laat testen. Daar kan volgend jaar een andere eis bijkomen: als je het corona vaccin gaat halen.

Het gezondheidspaspoort, of de ‘COVI-pas’ is ontwikkeld door VST Enterprises en Circle Pas Enterprises, en wordt in ieder geval aan Italië, Portugal, Frankrijk, Zweden, Spanje, Nederland, de VS, Canada, Mexico, Panama, India, de Verenigde Arabische Emiraten geleverd. De eerste exemplaren van in beginsel 50 miljoen paspoorten worden vanaf volgende week verstuurd. Dat aantal kan later eenvoudig worden opgevoerd.

ID, vingerafdruk en gezichtsscan verbonden aan gezondheidstoestand
De COVI-pas werkt met een kleurensysteem van groen, amber en rood om aan te geven of iemand positief of negatief is getest op Covid-19. Ook andere ‘relevante’ gezondheidsinformatie wordt eraan gekoppeld. De gebruiker moet eerst een app installeren waarin naam, adres, leeftijd etc. worden ingevoerd, en moet zijn identiteit dan verifiëren met een vingerafdruk of gezichtsscan.
Daarna wordt een Covid-19 test afgenomen, en worden de resultaten in de COVI-pas gescand. Zo kunnen de autoriteiten meteen je gezondheidstoestand controleren, en kunnen mensen ‘weer veilig terugkeren naar hun werk, en weer veilig reizen.’
Louis-James Davis, CEO van VST Enterprises, zei ‘er vast van overtuigd te zijn dat het digitale gezondheidspaspoort naast de door de overheid goedgekeurde testkits de sleutel is tot het geleidelijk en gecontroleerd opheffen van de lockdown-beperkingen. Het probleem met andere gezondheidspaspoorten is momenteel dat niet alleen de informatievoorziening vrijwillig is, maar dat de gebruikte technologie (meestal een QR- of streepjescode) niet kan worden gebruikt buiten de veilige afstandszone.’
Er wordt ook een speciaal ‘sportgezondheidspaspoort’ ontwikkeld, zodat voetbalwedstrijden en andere sportevenementen weer op gang kunnen komen.

‘Slippery Slope’ naar totalitaire digitale controle
Veel mensen die niet verder willen of durven kijken zullen geen bezwaar zien in deze COVI-pas, en deze zelfs toejuichen. We hebben hier echter duidelijk te maken met de volgende fase van de ‘slippery slope’ naar een totalitair digitaal controlesysteem, compleet met indirect verplichte vaccinaties.
Natuurlijk wordt dat nooit in één keer ingevoerd. Het begint eerst laagdrempelig, met een ‘vrijwillige’ COVI-pas waar enkel een Covid-19 test aan verbonden is. En passant kan tegelijkertijd ook je DNA kan worden afgenomen en geregistreerd, en gekoppeld worden aan je identiteit en je vingerafdruk of gezichtsscan, die een voorwaarde is om te worden getest. Je DNA komt pas later op het traject naar totale digitale controle om de hoek kijken, als het vaccin er eenmaal is en 5G is uitgerold.
Met ‘code groen’ op je COVI-pas mag je weer onbeperkt met het openbaar vervoer, weer aan het werk, weer de grens over, en wordt je tot publieke gebouwen van de overheid en gezondheidszorg toegelaten. Naarmate er meer mensen deze pas gebruiken, kunnen de eisen stap voor stap worden verscherpt. Werkgevers kunnen de pas gaan eisen van hun werknemers. Het zal hoe dan ook niet lang duren voordat mensen die deze pas NIET hebben, beperkt of zelfs helemaal niet meer worden toegelaten.
Dat zal niet meteen gebeuren, maar is heel goed voorstelbaar zodra de tweede corona golf –waar niet voor niets constant voor gewaarschuwd wordt- een feit is, of een gemuteerde versie (Covid-20 of Covid-21) rondwaart. Zoals we de afgelopen weken hebben geschreven lijken de autoriteiten er ondertussen alles aan te doen om de Covid-19 paniektoestand in stand te houden. Het RIVM blijft de verkeerde adviezen geven; de spotgoedkope en bewezen zeer veilige en succesvolle therapie met o.a. hydroxychloroquine blijft verboden, en het kabinet herhaalt keer op keer dat de ‘anderhalve meter samenleving’ het nieuwe normaal wordt, totdat er een vaccin is.

Indirect verplichte vaccinaties en 5G
Vermoedelijk ergens volgend jaar of het jaar daarop, als het volk gewend is geraakt aan een stukje teruggegeven vrijheid en ‘normaliteit’ in ruil voor het gebruik van de COVI-pas, zouden de eisen om ‘code groen’ te behouden wel eens verder kunnen worden aangescherpt met het halen van een coronavaccin. Mensen die aarzelen, verliezen hun ‘groene’ status en worden op ‘oranje’ (amber) gezet. Blijvende weigeraars krijgen ‘code rood’ voor hun broek, en kunnen deelname aan de samenleving (werk, reizen, scholing), en zelfs toegang tot bepaalde gezondheidszorg, alsnog vergeten.
Pas dan komt 5G, dat de komende jaren wordt uitgerold, in het spel. Nee, 5G veroorzaakt géén corona, dat is een complottheorie, vermoedelijk zorgvuldig door de media uitvergroot (en misschien zelfs wel opzettelijk bedacht en uitgevoerd) om de echt serieuze bezwaren tegen 5G op voorhand in het criminele (in brand steken zendmasten) en belachelijke te trekken.
Via de reeds ontwikkelde CRISPR-CAS12 technologie kunnen door middel van 5G frequenties in vaccins gestopte enzymen worden geactiveerd, die vervolgens op DNA niveau veranderingen kunnen aanbrengen in het menselijke lichaam, waaronder ook uw hersenen, en zo zelfs uw denken en handelen kunnen beïnvloeden. Dat enzym moet wel op uw DNA zijn afgesteld, en laat de staat nu net uw DNA hebben kunnen opslaan toen u uw ‘vrijwillige’ Covid-19 test ging halen (sowieso wordt van iedere burger die vanaf 2000 is geboren het DNA opgeslagen).
Klinkt dit, gezien alle ontwikkelingen, de noodwetten die onze grondrechten ‘tijdelijk’ buitenspel zetten, en de aankomende COVI-pas, nog steeds als een vergezochte complottheorie? Zo ja, dan zijn wij ervan overtuigd dat het geen jaar zal duren voordat velen hun mening door de harde realiteit hebben zullen moeten veranderen.

Bron: Xandernieuws.net

COVI-PASS™

#noconcent # Covi-Pass

Mobiele versie afsluiten